Maped is het enige merk dat zo´n volledig en uitgebreid assortiment producten voor school en kantoor ontwerpt en produceert.  De functionele innovaties, design en kwaliteit van haar producten hebben het bedrijf in staat gesteld haar reputatie te vestigen en versterken bij distributeurs en consumenten wereldwijd.

Maped onderscheid 4 hoofdgroepen:

  • Kantoor: Ontworpen om lang mee te gaan komen Maped Kantoor producten uitstekend tegemoet aan de behoeften van professionals, terwijl ze esthetisch de omgeving van werkplekken vernieuwen.

 

  • Schrijven: Een assortiment met een grote verscheidenheid aan schrijfwaren, ontworpen om nieuwe toepassingen te creeren en haar imago te versterken bij de hedendaagse gebruikers

 

  • School: Praktisch, ingenieus, attractief. Maped´s schoolassortiment is de standaard voor kinderen en jongeren gedurende hun opleiding.

 

  • Creatief en hobby: Maped biedt ook haar meest ervaren en creatieve klanten een breed assortiment inlijstproducten: van snijmatten tot snijlinialen tot passe-partout sets, voor iedereen het passende gereedschap.

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan